Promovarea Nano Xtreme Micropigmentare- ACELE

Nano Xtreme Revoluție în Micropigmentare

Noile ace Nano Xtreme asigură un resultant unic în mâinile tehnicienilor experți. Vârful ascuțit permite o aplicare rapidă și eficientă a pigmentului, de două ori mai rapidă și aproape că nu necesită o ședință de retuș, datorită saturației ridicate a culorii aplicate.

Acele Xtreme au un vârf "HARD", dar un trunchi ultra-lung care permite un sistem de lucru "FLEXI". Ele au un TAPER lung de 5 mm lungime și un diametru de 0.25 mm care oferă un rezultat "EXTRA NANO" în timpul implementării sale.

:: Trebuie folosit cu pigmenți organici hidrofili ::

:: Recomandat pentru specialiști avansați ::

:: Tratamentele trebuie făcute foarte superficial ::

:: Rezultate excelente pe piele groasă ::

:: Aveți grijă când lucrați pe piele subțire și sensibilă ::

:: Rezultate definite - extrem de naturale, traumă minimă ::


Doriți să obțineți un rezultat mai profesionist?

Promovarea Nano Xtreme Micropigmentare- ACELE

Cum să folosim acele Nano?

nano xtreme

Nano Xtreme #1

SPRÂNCENE

EYEBROW

Folosite de experți specialiști în tehnicile fir cu fir. Ideal pentru piele groasă. Nu este necesar să se lucreze în straturile medii ale pielii (dermul mediu), se aplică cu o viteză lentă, iar saturația, absorbția culorii, este optimă. Nu este recomandat pentru piele subțire, sensibilă, vascularizată sau uleioasă.

EYELINER

EYELINER

Specialiștii experimentați cu un înalt grad de îndemânare, le folosesc pentru tehnicile de umbrire. Nu este recomandat pentru pielea subțire, vascularizată sau grasă.

nano xtreme

Nano Xtreme #3

EYELINER

EYELINER

Potrivit pentru tehnica de definire, intensificare a genelor și eyeliner. Ideal pentru piele groasă și aspră. Pe piele subțire și vascularizată este puțin agresivă, ar putea irita pielea și ar putea duce la migrație.

LIPS

LIPS

Pentru conturarea buzelor bine definite și subțiri. De asemenea, potrivit pentru umplerea buzelor cu o saturație mare de pigment. Perfect pentru umplerea zonei de tranziție a liniilor de proiectare pentru efectul de augmentare a buzelor. Atunci când este utilizat în mucoase subțiri și / sau deshidratate, poate fi prea agresiv și poate traumatiza pielea.

nano xtreme

Nano Xtreme #5

EYEBROW

EYEBROW

Pentru umbrirea intensă. Nu este adecvată pentru camuflaj sau luminozitatea arcului, deoarece poate genera un exces de pigment care "pătează" pielea.

EYELINER

EYELINER

Pentru tehnica de intensificare a genelor pentru ambele sexe, masculin și feminin. De asemenea, convenabil pentru umplerea unui eyeliner desenat anterior cu ac cu un vârf (#1). Numai pentru specialiști cu experiență avansată. Nu este adecvat pentru piele subțire sau vascularizată.

LIPS

LIPS

Pentru umplerea saturată a mucoasei. În mucoase subțiri poate fi prea traumatic. Perfect pentru specialiști cu experiență avansată.

nano xtreme

Nano Xtreme #7

EYEBROW

EYEBROW

Poate fi folosit pentru umbriri foarte ușoare.

LIPS

LIPS

Adecvate pentru umplerea mucoasei pentru piele subțire deoarece trauma este aproape zero și saturația culorii este optimă. Finisajul transparent este ideal pentru efectele de luminozitate (volumetrie, lifting).

Dermografs


Adaptabil

Puteți efectua toate tratamentele de micropigmentare prin combinarea noilor ace Nano Xtreme cu oricare dintre aceste 2 dermatografe Goldeneye: Classic & Air.


Nano Xtreme Trainers

A cere detalii

Pot obține mai multe informații?

Dacă vă plac produsele noastre și doriți mai multe informații,
dați like pe pe Facebook și completați formularul: