Noi suntem GOLDENEYE

Goldeneye este marca de micropigmentare spaniolă-germană cu o experiență de peste 20 de ani. Ajutăm tehnicienii din domeniul micropigmentării din întreaga lume să-și dezlănțuiască creativitatea.

FILOZOFIA

Filozofia noastră se bazează pe PERFECȚIUNE, tot ceea ce se întâmplă în Goldeneye se învârte în jurul ei, nivelul nostru de exigență ne obligă să ne îmbunătățim zi de zi, să fim în căutarea perfecțiunii. Goldeneye este o revoluție permanentă, o schimbare constantă de îmbunătățire și evoluție într-un sector care nu acceptă mediocritățile.

Goldeneye și rețeaua sa de tehnicieni de micropigmentare formează o simbioză perfectă, capabilă să creeze BEAUTY prezentă în orice tratament efectuat sau în orice produs fabricat.

Fabricat în Europa Produse

CERTIFICARE

În centrul nostru de producție din Spania, respectăm cerințele cele mai stricte privind calitatea, siguranța și certificarea igienei din Europa.

Tehnologia noastră MADE ÎN EUROPA îndeplinește cele mai înalte standarde de calitate, siguranță și protecție igienico-sanitară.

Produsele noastre și procesele lor de fabricație sunt certificate și garantate, îndeplinind toate cerințele legislative.

VIZITAȚI MAGAZINUL NOSTRU.

LIDER ÎN Școlarizare

Suntem lideri internaționali în training. Formatorii noștri, sistemul educațional și materialele didactice sunt recunoscute pe plan mondial pentru profesionalismul, creativitatea, originalitatea, experiența și rigoarea științifică.

VEZI PLANUL DE FORMARE GOLDENEYE
  • America
  • Europa
  • Asia
  • Africa
  • Oceania

DISTRIBUȚIE LOCALĂ

Goldeneye "Companie de Micropigmentare", este prezentă în peste 30 de țări din întreaga lume. Dacă sunteți în căutarea unor cursuri sau produse Goldeneye, avem un distribuitor lângă dumneavoastră.

CUNOAȘTEREA DISTRIBUITORILOR DIN GOLDENEYE

Micropigmentare MARIO GISBERT

Mario Gisbert și-a început cariera ca formator în domeniul micropigmentării în 1990, când avea doar 19 ani.

Mario este un vizionar, nu concentrat pe prezent, mereu în căutarea spre viitor. Multe dintre invențiile și ideile lui, planificate și implementate de mulți ani, au succes astăzi. Este ca un nou mit al Phoenix-ului, renăscut constant și surprinzător în industria noastră.