Tehnici avansate

Academia de Micropigmentare (Machiaj Semipermanent)

Oferim clase unice de perfecționare în micropigmentare, de la tehnicile de bază până la cele avansate. Am dezvoltat un program extins de ateliere pentru a fi siguri că vă veți dezvolta abilitățile necesare pentru a reuși în machiajul semipermanent.

Descarcă orarul cursului
Eyebrows Masterclass

Eyebrows Masterclass

Vreți să îmbunătățiți aptitudinile și tehnicile dvs. de execuție a sprâncenelor? Acesta este ziua perfectă să găsiți soluții și să începeți noua artă în micropigmentarea sprâncenelor.

Acest curs cuprinde atât tehnicile de bază, cât și pe cele avansate pentru sprâncene, teorie și practică pe modele reale. 

Durata: 1 zi (8 ore)
Preţ Individual:

mai mult
Eyeliner Masterclass

Eyeliner Masterclass

Vreți să îmbunătățiți aptitudinile și tehnicile dvs. de execuție a tratamentelor de micropigmentare la ochi? Acesta este ziua perfectă să găsiți soluții.


Acest curs cuprinde atât tehnicile de bază, cât și pe cele avansate pentru tehnicile de lucru la ochi - eyeliner, intensificarea genelor, corecții ochi descendenți, efecte speciale și constă în teorie și practică pe modele reale.

Durata: 1 zi (8 ore)
Preţ Individual:

mai mult
Lips Masterclass

Lips Masterclass

Vreți să îmbunătățiți aptitudinile și tehnicile dvs. de execuție a tratamentelor de micropigmentare a buzelor? Acesta este ziua perfectă să găsiți soluții și să începeți nouă artă în micropigmentarea buzelor.

Acest curs cuprinde atât tehnicile de bază, cât și pe cele avansate pentru execuția efectelor speciale de micropigmentare a buzelor și constă în teorie și practică pe modele reale.

Durata: 1 zi (8 ore)
Preţ Individual:

mai mult
Areola Masterclass

Areola Masterclass

Acest curs își propune să împletească ambele niveluri - bazic și avansați în tehnicile de micropigmentare a areolelor. Sunt noțiuni de teorie, de împletire succesivă a tehnicilor de lucru și se concretizează cu practică pe modele reale executate de student. 


Durata: 1 day (8 hours)
Preţ Individual:

mai mult