Micropigmentare capilară

Academia de Micropigmentare (Machiaj Semipermanent)

Introducere și pregătire avansată în micropigmentarea scalpului. Acest curs nou, uimitor, constă în noţiuni teoretice și practice, demonstrații ale trainer-ului, practică pe modele de plastic, pe simulatoare 3D și tratamente pe modele reale (efect ras, efect densitate, camuflare cicatrici). Acest curs este conceput special pentru acei tehnicieni (sau cursanţi noi) care doresc să poată oferi tratamente de Micropigmentare a Scalpului de înaltă calitate.

Descarcă orarul cursului
Scalp 1 - Basics of Scalp Micropigmentation

Scalp 1 - Basics of Scalp Micropigmentation

Cursul despre Micropigmentare a Scalpului pentru începători. Acest curs este potrivit atât pentru cursanţii care vor să aibe o meserie nouă, cât şi pentru artiştii cu experienţă în machiajul permanent.

În 4 zile vă vom învăţa toate noţiunile de bază despre acest tratament şi vom face practică pe capete de plastic și simulatoare 3D. Cursul conține practică pe modele reale (efect ras, efect densitate și camuflare cicatrici) executate de trainer, formator.

Scalp 1 include toate secretele, metodele, etapele pentru un tratament perfect.

Durata: 4 zile (32 ore)
Preţ Individual:
Preţ Grup: Contactează-ne pentru ofertă

mai mult
Scalp 2 - Specialization in Scalp Micropigmentation

Scalp 2 - Specialization in Scalp Micropigmentation

Acest curs este conceput pentru a obține cele mai bune abilități posibile în Micropigmentarea Scalpului. Acest curs poate fi urmat doar după finalizarea cursului introductiv.

Pe durata acestui curs vă vom învăța toate tehnicile avansate. Veți efectua tratamente pe modele reale sub supravegherea atentă a formatorului.

Scalp 2 include 3 modele de tratament (efect ras, efect densitate, camuflare cicatrici) efectuate pe modele reale de viitorii tehnicieni.

Include Certificare Pigmentalia.

Durata: 4 zile (32 ore)
Preţ Individual:
Preţ Grup: Contactează-ne pentru ofertă

mai mult
Scalp 3 - Beauty Medical & Pigmentalia Certification

Scalp 3 - Beauty Medical & Pigmentalia Certification


O dată sau de două ori pe an, Milena Lardi va veni să evalueze toți cursanții pentru a le acorda certificarea Beauty Medical.

Scalp 3
include tratamente pe modele reale (efect ras, efect densitate, camuflare ciactrici) efectuate de viitorii tehnicieni în prezența Milenei Lardi.

Durata: 1 zi (8 ore)
Preţ Individual: Prețul este inclus prețul Scalp 1
Preţ Grup: N/A

mai mult